Omi’s Sessel arvegods

Omi's Sessel

Är ingen samlare och sparare men de få saker som jag har valt att ärva har jag tagit väl vara på. Dessa två "Cocktailsessel" är kära minnen från min barndom. Dom har alltid funnits i mormors lägenhet i Hannover/ Tyskland. Hon har köpt fåtöljerna själv av surt hopsparade egna pengar. Mormor blev änka när min mamma föddes, vilket gjorde att hon fick ett ganska tufft liv med mycket arbete och lite fritid. Präglat av tiden hon växte upp i med 2 världskrig med tillhörande elände och som änka med 2 små barn under andra världskriget i Tyskland var hon sträng och hårt mot sig själv, sparsam och vårdade sina saker. Fåtöljerna har fått nytt liv och re-design. Jag älskar fåtöljerna och mormors minne finns kvar i dom.

Mycket starkt tyg av bra kvalitet med ca 60 år på nacken
Livet inuti
Från möbelsnickaren till tapetsören
Forma sitsen
Mycket jobb och tålamod.......
Stoppning Elancrin
Vadd och sedan domestik
Stoppning runtom
Det roligaste tycker jag att få börja med det nya tyget
En bra bit på väg
Stiligt på något sätt redan nu
Bygger ryggstödet mjukt och fint
Känner mig inne i ett flow
Klart!
Stolt faktiskt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *